zondag 3 juni 2012

Nail Art: Winactie Enchantra

Het is alweer even geleden maar www.enchantingbeauty.nl had pas een winactie waarbij je voor de nieuwe konad site www.konadnailart.nl een ontwerp moest maken waarbij je liet zien wat Konad inhield. Vandaag laat ik jullie mijn inzending zien!

Wat heb ik gebruikt:

1. Essie basecoat
2. 2 laagjes Essie Passion Fruit
3. Konad imageplatehouder, stempel en schraper
4. Konad witte stempellak
5. Konad zilveren stempellak (staat niet op de foto)
6. Imageplate M85 en M3
7. Konad topcoat

Als eerste heb ik mijn nagels gelakt met het mooie lakje van Essie, Passion Fruit. Daarna heb ik met zilveren stempellak het bellenmotiefje van M85 gestempeld, het resultaat was als volgt:


Dit resultaat vond ik eigenlijk al erg mooi, vandaar dat ik deze heb ingezonden! Maar... ik ben daarna nog verder gegaan en heb imageplate M3 erbij gepakt:


Het grootste hartje van het motief onderaan heb ik met witte stempellak tussen de belletjes gestempeld. Een erg leuk resultaat:


Achteraf gezien had ik misschien deze foto in moeten sturen, maar ach ik vind ze allebei eigenlijk erg leuk! Welke vind jij leuker? en waarom?

9 opmerkingen:

 1. Wow! Echt super cute! Heel leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuke nailart! Ik ben eigenlijk een beetje teleurgesteld over de designs die ze uiteindelijk op de Konad site geplaatst hebben. Ik heb van meerdere meiden zúlke mooie designs gezien en een aantal die nu op de website staan zijn super simpel en trekken mij als bezoeker ook niet echt. Erg jammer want ik vind een website vaak toch meer in trek vallen wanneer er speciale/aparte designs voorbij komen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We hebben bij de inzendingen ook moeten kijken naar de kwaliteit van de foto's zelf. Het eerste design in dit artikel was een van de kanshebbers maar is uiteindelijk afgevallen omdat de foto te donker was wat we heel erg jammer vonden.

   De tweede foto in dit artikel vinden we geweldig. We zouden deze dus ook met link naar dit artikel in de workshop gallery willen plaatsen.

   Overigens zullen de foto`s in de slide ook steeds gewijzigd worden, dus als je design suggesties hebt horen of zien we ze graag.

   Verwijderen
  2. Hallo Linda,

   Wat leuk om te horen dat mijn 2e foto goed gelukt is! Wel balen natuurlijk dat ik die niet heb ingezonden!

   Natuurlijk mag je deze gebruiken, zal ik je het origineel mailen?

   Groetjes Mariska

   Verwijderen
  3. Heel graag, dan plaatsen we hem in de workshop gallery met een link naar dit artikel.

   Als je andere Konad Creaties maakt (met tutorial of step by step) die je op je blog plaatst mag je altijd een berichtje sturen als je het leuk vind dat we die ook in de gallery opnemen.

   Verwijderen
 3. Ik vind de onderste echt heel erg cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je inzending echt prachtig! Leuke blog heb je trouwens, ik ga je volgen!

  BeantwoordenVerwijderen