donderdag 31 mei 2012

The Versatile Blogger Award


Vandaag een tag welke ik heb gekregen van Marielle, van www.nailpolishheaven.nl! Dankjewel meis, wat een leuke Award! Er zitten een paar regeltjes aan deze award:

The rules
Add the award to your blog.
Thank the blogger who gave it to you.
List the rules.
Award to 15 or more bloggers
Mention 7 random things about yourself.

Goed, ik moet dus 7 dingen over mezelf opnoemen, hier komen ze!

 1. Ik ben verslaafd aan carpaccio! Daar kun je me echt midden in de nacht wakker voor maken. De lekkerste vind ik toch wel een rundercarpaccio met ijsbergsla, pijnboompitjes, parmezaanse kaas, olijfolie en een pestodressing!
 2. Ik ga op mezelf wonen! Nog ongeveer 2 weekjes en ik ga mijn ouderlijk huis inruilen voor een huurhuisje. Ik heb er ontzettend veel zin in, maar ben dus nu nog heel erg druk met klussen.
 3. 's ochtends ontbijt ik niet. Alleen een half glaasje dubbel fris. Ik krijg echt niets naar binnen! Een uurtje later op het werk neem ik mijn eerste broodje pas...
 4. Lego. Een kinderverslaving van vroeger werkt nog steeds door! Ik spaarde altijd Paradisa lego, en sinds kort heb ik mijn verzameling compleet, yeah!
 5. Ik ben ooit begonnen met de website www.leviosa.nl Dit was een site waar ik mijn Photoshop creaties op plaatste, maar tegenwoordig gebruik ik Photoshop alleen nog maar voor het bewerken van mijn nagellak foto's!
 6. Ik speel al een aantal jaar een online spel, RuneScape. Het is echt een heerlijk spel om te ontspannen en ik kan er nog steeds niet van af blijven...
 7. Als laatste zal ik jullie vertellen dat ik een enorme schaatsfan ben! Ik heb 15 jaar op schaatsen gezeten en gaf de afgelopen 5 jaar training aan kinderen van 6 t/m 12 jaar.
Nou tot zover over mij! En nu 15 mensen die ik deze Award schenk:

 1. Sarah  -     Myfantasticnails
 2. Miriam -   Mylifeasmir
 3. Mariel -    Nailcrush
 4. Nina -       Nina-nailart
 5. Cynthia -  Butterflynailart
 6. Sylvia -    Nailartcreations
 7. Silja -       Sillysilsil
 8. Ramona - Beautynailsfun
 9. Laura -     Nailsbylaura
 10. Ilja -         Beautypolish
 11. Carola -    a1001addictions
 12. Sanja -     Serbolicious
 13. Sarah -     Cherryplumsky
 14. Chantal  - Byshanty
 15. Laura -     Beautybloglaura
Meiden, je moet je absoluut niet verplicht voelen om deze Tag over te nemen, of misschien heb je hem al wel gedaan! Ik zou het wel leuk vinden als je een berichtje achterlaat als je deze overneemt!

6 opmerkingen:

 1. Cool om te lezen :-) Ik moest wel lachen over je verslaving van Runescape, dat is namelijk wat ik ook heel vaak hoor van mijn zoon "ff Runescapuhhh" hihi.
  Succes met de laatste loodjes wat betreft verhuizing :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha leuk te lezen hoor! Super dat je op jezelf gaat. Bedankt voor de tag! Super leuk dat je aan me denkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk!!!:) hihi wat een eer om er tussen te staan... xxx

  BeantwoordenVerwijderen