dinsdag 30 oktober 2012

Social Media!

Tegenwoordig is Social Media niet meer weg te denken uit ons leven. Ook Leviosanails is te vinden op internet, en niet alleen via mijn website!

Hieronder even een overzichtje waar je me allemaal kunt vinden en dus ook kunt volgen, zo blijf je op de hoogte en ben je snel op de hoogte van de nieuwste artikelen!


 
Op Twitter kun je me vinden via @Leviosanails. Hier post ik de nieuwste artikelen, maar snuffel ik ook regelmatig voor jullie. Namelijk voor de leukste winacties, artikelen die je zeker moet lezen en nog meer. Volg me daar dus zeker!
 

Bloglovin' vind ik zelf een heel makkelijke en handige website. Je vult hier de naam van de blog in die je wilt volgen, en elke dag krijg je de nieuwste artikelen in een handig overzicht te zien. Zo heb je alle blogs in 1 lijst en hoef je niet elke keer naar de websites te gaan. Zorg dus dat je me hier volgt!
 


Onder de naam Leviosanails kun je me vinden op Instagram. Dit is een leuke app op je mobiel om foto's te bewerken en te delen. Hier post ik regelmatig nagelswatches en ook Nail arts die je nog niet op mijn blog hebt gezien. Je krijgt dus een sneak preview!
 
 
Genoeg manieren dus om mij te volgen! Veel plezier ermee!

1 opmerking: