dinsdag 6 maart 2012

Shoplog: Antwerpen!

Vorig weekend ben ik samen met mijn vriend een weekendje naar Antwerpen geweest en natuurlijk heb ik daar een paar leuke lakjes gescoord, daarom dus alweer een Shoplog! Kijken jullie weer mee?

Als eerste 2 lakjes van OPI. OPI is in mijn omgeving lastig te krijgen, dus toen ik in Antwerpen OPI zag staan moest ik er natuurlijk een paar halen. Ik heb me netjes ingehouden met 2 lakjes.
Het linker lakje komt uit de nieuwe Holland Collectie en dit is Dutch 'Ya Love OPI?
Een prachtig paars lakje met gouden/oranje shimmers. Prachtig!
Het rechter lakje is Pompeii Purple. Een super mooie roze nagellak met een soort paarse shimmer, echt een kleurbom op je nagel!


Dan een super mooi roze lakje van Essie. Essie is een merk wat ik zelf eigenlijk helemaal niet kende, maar door de swatches van www.nailsbylaura.nl ben ik er wel een beetje fan van geworden. Dit is mijn 2e Essie lakje en ik koester ze enorm!
Dit lakje heet Fruit Sangria en is een roze lak met een zilveren shimmer erin. De shimmer is echt heel licht aanwezig.


Dan 2 lakjes uit het nieuwe vast assortment van Essence. Maar dan 2 duo's. Ik weet nog niet of ik deze 2 lakjes hou of dat ik ze bewaar voor een winactie. Ik vind ze namelijk niet zo heel geweldig op het eerste gezicht. Misschien moet ik ze eerst swatchen en dan beslissen.. lastig!
Het zijn 01 Midnight Date en 02 Shopping Trip in Soho:


En dan als laatste nog een nieuw lakje uit de vast Essence collectie, namelijk Gold Fever. Een gouden/rode glitterlak! De hoofdkleur is goud, maar er doorheen zitten nog rode glitters. Echt een apart lakje!


Wat vinden jullie van de buit? Wat is jou laatste aankoop?

2 opmerkingen:

 1. hele leuke shoplog!, vooral die essie lakje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh! Leuke shopblog! Voor al je laatste aan koop van essence
  Ik heb op mijn blog een kleine review en tip geschreven over de essence nagellak :)
  Misschien dat je die wilt bekijken?

  www.eyepolish.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen