dinsdag 10 april 2012

Speciale Shoplog: Viva La Nails!

Vandaag eens een andere blog dan normaal. Namelijk eentje met een tip voor jullie!
Via via kwam ik vorige week terecht op de site van Viva La Nails.
Een site met allerlei handige spullen voor mensen die verslaafd zijn aan nagellak en Nail Art zoals ik!

Op deze site kun je een GRATIS proefpakketje aanvragen! Het enige wat je hoeft te betalen zijn de shipping costs, voor de rest krijg je een leuk proefpakketje thuisgestuurd.

Dit leuke setje kreeg ik thuisgestuurd! 6 pakjes met Nail Art stickers, klaar om uit te proberen!


Op bovenstaande foto zie je links een stickervel met allemaal bloemetjes en vlinders. In elk bloemetje en op elke vlinder zit ook een klein steentje, heel schattig!
Op het rechtervel zitten hartjes, deze zijn wat dikker als gewone stickers, met op verschillende stickers ook weer een steentje.


Dan de volgende 2. Deze velletjes hebben wat meer kleur! Het linkervel bevat allemaal kleine bloemetjes in vrolijke kleurtjes! Ook deze hebben weer een steentje.
Het rechtervel bevat wat gedetailleerde vlinders, in 4 verschillende kleuren. Beiden vind ik heel gaaf!


En dan de laatste 2 vellen. Waarvan ik denk dat het linkervel mijn favoriet is! Sierlijke zilveren "stippellijntjes". Heel mooi en elegant!
Het rechtervel bevat kleurige bloemetjes, hier zitten geen steentjes op!

Hoe kun je zo'n setje bestellen? Ga naar http://www.vivalanails.co.uk/ en typ in het search balkje: Free Product of Sample Product. Je komt dan gelijk bij het pakketje!

Een leuk proefpakketje welke jullie zeker binnenkort voorbij zullen zien komen! Kijk maar gauw op http://www.vivalanails.co.uk/

2 opmerkingen: