dinsdag 29 november 2011

Imageplates

Vandaag een leuke update over nieuwe Imageplates. Ik ben namelijk afgelopen weekend op de zwarte markt in Beverwijk geweest en ik kan je zeggen dat er heeeel wat leuke goedkope dingetjes bij zaten! Ook hadden ze hier originele Konad imageplates, ik heb dus even ingeslagen!
Kijken jullie mee?


Als eerste kwamen we bij een EURO shop, dus alles voor een euro! Jeej! Daar vond ik in een bak de bovenste 2 imageplates. Deze waren samen (!!) € 1,00! Je kunt merken dat het geen Konad kwaliteit is, maar voor € 1,00 kon ik ze niet laten liggen!


De imageplate hierboven is B42 en bevat hele leuke bloemetjes en blaadjes, een elfje, een vlinder en een mondje. Ik ben erg benieuwd hoe deze zal stempelen!


Deze imageplate is B43 heeft weer een paar bloemetjes, een paar vlindertjes, een soort takje maar ook knoopjes en een rits, super schattig!


En dan een echte Konad imageplate hierboven. Je merkt gelijk verschil met de goedkope plates. De Konad plates zijn zwaarder en beschadigen veel minder snel. Op die goedkope plates zitten nu al krassen, maar die kan ik hier nog niet ontdekken! Dit is plate M82, een leuke plate met verschillende bloemetjes designs, die zullen jullie vast nog wel terug zien in Nail arts!


En dan de imageplate die ik hééééél graag wilde. M85, de nieuwste uit de collectie van de Konad Imageplates. Ik vind de full nail designs echt super gaaf! Kan niet wachten tot ik ze kan "swatchen".


Als laatste kocht ik nog een doorzichtige nagelwiel, ideaal om nagellakjes te swatchen!

Wat vinden jullie van deze imageplates? En wat voor soorten hebben jullie? Alleen Konad of ook nog anderen?

2 opmerkingen:

  1. Ik heb niet zo veel image plates en ik gebruik ze ook niet zo vaak. Ik heb image plates van Konad, essence, Dashica en wat B-merken.

    Waar zit die euro winkel trouwens? Is dat een keten?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dashica? Waar kan ik dat vinden?

    Die zit ergens in een hoekje bij de zwarte markt in Beverwijk. Allemaal spullen voor een euro!

    BeantwoordenVerwijderen