dinsdag 31 juli 2012

Shoplog!

Het is alweer tijd voor een shoplog, want jeetje wat heb ik veel geshopt! Ik dacht dat ik me aardig in had gehouden, maar als ik alles bij elkaar zet is het weer een behoorlijke collectie, kijk maar mee!

Als eerste heb ik een bestelling bij http://www.enchantra.eu/ gedaan. Er waren weer wat laken van China Glaze in de aanbieding en ik kon Sunshine Pop en Gaga for Green niet laten liggen!
Daarbij kreeg ik als bedankje een lakje van het merk Lady Victorie, leuk leuk leuk!


Dan ben ik nog naar het Kruidvat geweest en heb daar toch 2 lakjes van de Ready for Boarding collectie van Essence gekocht. Ik wilde eerst niets halen maar deze 2 zagen er toch wel heel erg leuk uit! Het zijn Sending you Kisses en Via Airmail! Ook heb ik High Line Green van NYC gekocht, deze matcht met een nieuw groen tuniekje dus die kon ik ook niet laten liggen!Ook kreeg ik van een collega 2 lakjes van Etos! Zij had de lakjes gratis gekregen bij de actie van Etos maar deed er niet zoveel mee. Omdat ze weet dat ik er dol op ben heb ik ze gekregen, lief he!Ook heb ik nog even geshopt tijdens de 50% korting van Catrice. In mijn mandje belanden London's Weather Forecast, Bloody Mary To Go en Pool Party at Night.Op twitter liet ik jullie al weten dat er bij Ici Paris een actie was op de Sally Hansen lakken, 1 + 1 gratis!
Mijn oog viel op deze 2 schatjes van flesjes, zijn ze niet leuk? Ik wist zeker dat het 2 lakjes zouden worden met dit soort flesje, want dat steentje is echt geweldig! De namen van de lakjes zijn Must-Have Iris en Royal Romance.Een merk waar ik nog geen lakje van had is Only You. Ik wilde dit merk graag eens proberen en heb daarom Pink Kiss meegenomen, binnenkort een hele mooie swatch van dit lakje!Een heel bijzonder lakje van Trind vond ik bij een Etos. Ik heb dit lakje nog nooit gezien en was meteen verkocht, zelfs mijn moeder heeft begerig naar dit lakje gekeken! In de zon is deze nog mooier, dit is nummer CC121:Poeh! Dat waren de lakjes voor deze keer, ik hoop dat jullie er wat leuks bij zien zitten!

5 opmerkingen:

 1. Wat een hoop lakjes weer! Achja als ik naar de stad ga dan kom ik ook vaak met zoveel lakjes thuis!:P Ik ben benieuwd naar de kwaliteit van de Only You lakjes. Ik heb ze al een tijdje zien staan, maar nog niet gehaald.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie collectie. De bloody Mary to go van Catrice staat ook nog op mijn verlanglijstje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. pppfff meid... maand augustus is aangebroken en dat betekend voor mij dat ik mijn artikel "wat heb ik gekocht in de maand...." ook weer moet voor bereiden #slik

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke lakjes! ik heb er ook echt veel gekocht afgelopen maand... Misschien toch ook maar eens een 'wat heb ik gekocht' artikel maken ;)

  BeantwoordenVerwijderen