donderdag 6 september 2012

Nieuw! The Make Up Spot

Op 1 september opende een nieuwe webshop haar deuren, namelijk The Make Up Spot!
Hieronder een korte toelichting op deze website:

The Make Up Spot is een initiatief van Chantal Loenen, oprichtster van de website www.bysjanty.nl Via By Sjanty komt zij dagelijks in aanraking met veel mooie make-up producten en droomde al tijden van haar eigen plekje op het wereldwijde web met al haar favoriete merken en producten bij elkaar. Prachtige merken die niet in de Nederlandse winkels verkrijgbaar zijn, met één simpele druk op de knop voor iedereen beschikbaar en exclusivly spotted for YOU!

Op dit moment bestaat het assortiment van The Make Up Spot uit producten van Barry M, Kleancolor, Orly en Wet 'n Wild en de bedoeling is hier in de toekomst nog veel meer mooie merken aan toe te voegen. Naast het aanbieden van kwalitatief goede en betaalbare producten hecht The Make Up Spot ook veel waarde aan het verlenen van een goede en snelle service. Dat betekent dat The Make Up Spot haar uiterste best doet bestelde producten nog dezelfde of in ieder geval de volgende dag te versturen zodat klanten zo snel mogelijk van de aankoopjes kunnen genieten.

Behalve alle Nederlandse beautyliefhebsters kunnen ook de Belgische make-up addicts hun hart ophalen want The Make Up Spot verzendt ook naar België!


Een hele stap dus voor Chantal, maar wat een gave website. Na een korte blik op haar website bleek dat ik hier niet zomaar klaar was. Als eerste viel me de kleurencombinatie op! Roze, grijs en wit laten menig dameshart sneller kloppen en dus ook bij mij!

Natuurlijk ben ik eerst naar de nagellak afdeling gegaan en heb gelijk al wat in mijn winkelwagentje gedropt. Er staan nog niet heel veel verschillende merken in, maar dit zal in de loop der tijd vast wel groeien!

Naast nagellak kun je er ook terecht voor lipstick, oogschaduw, blush, etc. Deze website is zeker een bezoekje waard!


2 opmerkingen:

 1. Hallo!!!

  Ik wou je even zeggen dat ik je genomineerd heb voor de Liebster Award, omdat ik vind dat je meer volgers/bezoekers verdient.

  Lees op http://memyselfnails.blogspot.nl/2012/09/nominatie-liebster-award.html wat de precieze bedoeling is.

  Gefeliciteerd!!

  Groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb je genomineerd voor de Liebster Award.

  http://nailsenzo.blogspot.nl/2012/09/my-second-award.html

  x

  BeantwoordenVerwijderen