dinsdag 21 februari 2012

Shoplog: Huishoudbeurs

Afgelopen zaterdag ben ik samen met mijn moeder naar de huishoudbeurs geweest. Ik was er nog nooit geweest maar oh wat een zaligheid voor elke nagelliefhebber!
Natuurlijk heb ik ook andere dingen gekocht, maar ik laat jullie nu alleen zien wat ik aan nagellak en accessoires heb gekocht!

We beginnen met de Konad stand. Ik heb er erg naar uit gekeken om eens een echte Konad stand te bewonderen! En daar was hij hoor, in volle glorie! Ik heb een mandje gepakt en de volgende spulletjes in mijn mandje gelegd!Als eerste een imageplate. Ze hingen er allemaal!!! Ik heb heerlijk gesnuffeld en diverse plates goed bekeken. Uiteindelijk heb ik er voorzichtig eentje meegenomen. Het is de M68 geworden!


Natuurlijk hadden ze bij de Konad stand ook een aanbieding! 5 stempellakken halen, 4 betalen! Op internet vind ik het vaak lastig om een kleur te kiezen, vandaar dat ik mijn slag geslagen heb!
Een bronzen, donker groene, geel/gouden, wijnrode en roze/paarse stempellak gingen erbij!


Mijn nagelwielen vliegen er een beetje doorheen, dus ook deze 2 heb ik meegenomen!


Als laatste van de Konad stand een simpele vijl voor op mijn werk. Ik had een hele fijne kleine Herome vijl, maar die is helaas zoek. En dus een nieuwe meegenomen zodat ik ook op het werk even kan vijlen als het nodig is!

Naast de Konad stand waren er ook stands van Sally Hansen, Rimmel en Golden Rose! De stands van Sally Hansen en Rimmel trokken met niet echt, maar bij Golden Rose hadden ze een mooie aanbieding. 1 + 1 gratis! En dus heb ik mijn eerste magnetic lakje aangeschaft + een mooie glitterlak van Golden Rose!Al met al een leuke dag, zeker de moeite waard om eens heen te gaan!

5 opmerkingen:

 1. Ow wat kijk ik hiernaar uit, k ga vrijdag naar de hhb en kan niet wachten :D
  Kun jij me vertellen wat de nagellakwielen daar kosten?
  Heb er namelijk erg veel nodig en weet niet of internet dan goedkoper is?
  Alvast bedankt :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Poeh, volgens mij 1.95 ofzo, maar weet het niet zeker meer!

   Verwijderen
  2. Poeh, volgens mij 1.95 ofzo, maar weet het niet zeker meer!

   Verwijderen
 2. Ooooohh! Ik heb zo'n spijt dat ik geen kaartjes heb gekocht!! =O Helaas heb ik geen tijd om er naar toe te gaan.. Ik wist niet dat er zoveel leuke dingen zouden zijn. Echt bijna ieder blog schrijft erover.. Njaa, volgend jaar weer een keer =D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Woon in Friesland, baal ik soms wel van dat het zo'n lange trip is, ben er nog nooit geweest en zou heel graag willen gaan. Leuke dingen heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen